Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Έτοιμη η νέα BMW X2


Ένα μήνα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της που είναι προγραμματισμένη για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η BMW μοιράστηκε με τον κόσμο εικόνες της νέας X2.

Εικόνες που διέρρευσαν πρώτα από το Highsnobiety, ένα lifestyle blog, που παρουσίασε το νέο βαυαρικό SUV ως ένα δημιούργημα που κινείται στο φυσικό του περιβάλλον – την αστική ζούγκλα. Παρά το ακραίο περιτύλιγμα, φαίνεται πως η X2 δεν θα υιοθετεί την σπορ εμφάνιση του πρωτότυπου μοντέλου –ω μα τι έκπληξη- όμως έχει διατηρήσει κάποια στοιχεία όπως για παράδειγμα το γεγονός πως για πρώτη φορά το κάτω μέρος της χαρακτηριστικής kidney-grille, της γρίλιας δηλαδή του «προσώπου» της, θα είναι φαρδύτερο του πάνω μέρους.

 Θα μοιράζεται πολλά μέρη με την μικρότερων διαστάσεων X1, ανάμεσά τους και κινητήρες. Οι επιλογές αναμένεται να κυμαίνονται σε ισχύ από τους 116 έως τους 231 ίππους, ενώ θα υπάρχει στην κορυφή και η X2 M35i xDrive με 2λιτρο κινητήρα turbo 300 ίππων.

BMW-X2-camo-official-g640

Στη βάση της βενζίνης θα υπάρχουν οι εκδόσεις 18i, οι οποίες θα χρησιμοποιούν τον 1.5 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 136 ίππων αλλά και 2λιτρο σύνολο (20i) με ισχύ που θα ορίζεται στα 192 άλογα. Στο μέτωπο των diesel, βάση θα αποτελεί ο 1500άρης των 116 ίππων (sDrive16d) ενώ θα υπάρχει και η επιλογή 2λιτρης μονάδας που θα προσφέρει είτε 150, είτε 190 άλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...