Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ταχύτερο και πιο απολαυστικό το Ford Mustang!

Ταχύτερο και πιο απολαυστικό το Ford Mustang
0
Ντεμπούτο στην Ευρώπη έκανε η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς muscle car, στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες.


Το Mustang είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σπορ αυτοκίνητα στη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία χρόνια, έχοντας πουλήσει σχεδόν 30.000 μονάδες από το 2015 έως σήμερα.  Στόχος της Ford είναι να συνεχίσει πιο δυναμικά την εμπορική πορεία του μοντέλου, αναβαθμίζοντάς το σε καίρια σημεία.


Οι σχεδιαστές της «μπλε οβάλ» φίρμας, ανασχεδίασαν τη μάσκα και τους προφυλακτήρες, τοποθέτησαν νέο διαχύτη και πρόσθεσαν στην παλέτα τρία νέα μεταλλικά χρώματα, το μπλε (Kona Blue), το πορτοκαλί (Orange Fury) και το κόκκινο (Royal Crimson).


Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές με τον 2.3 Ecoboost βενζινοκινητήρα και τον V8 5.0 λίτρων να φροντίζουν για την κίνηση του Mustang. Ο πρώτος αποδίδει 290 ίππους και ο δεύτερος 450 ίππους. Αμφότερα τα μοτέρ συνεργάζονται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, προσφέροντας καλύτερες επιταχύνσεις.


Ο εξοπλισμός του μοντέλου είναι ακόμη πιο πλούσιος, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης στου οδηγού, όπως τα Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control, Distance Alert, Lane Departure Warning και Lane Keeping Aid.


Επίσης, διατίθεται ένας προσαρμοζόμενος, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD 12 ιντσών, ενώ το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford – συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto – μπορεί να ελέγχεται με φυσικές φωνητικές εντολές και χειρισμούς pinch και swipe μέσω της κεντρικής οθόνης αφής 8 ιντσών.


Το νέο προαιρετικό σύστημα ανάρτησης MagneRide θα ενθουσιάσει τους ιδιοκτήτες, καθώς ανταποκρίνεται με ταχύτητα αστραπής στις μεταβαλλόμενες οδικές συνθήκες. Επιπλέον, στα γνώριμα οδηγικά προφίλ (Normal, Sport, Track και Snow/Wet) του συστήματος «Drive Modes», προστέθηκε το Drag Strip Mode για γρήγορες εκκινήσεις, το προσαρμοζόμενο My Mode και το πρωτοποριακό Good Neighbour Mode.


Το τελευταίο περιορίζει αυτόματα το θόρυβο της εξάτμισης ώστε να μην ενοχλεί στις ώρες κοινής ησυχίας. Με το Drag Strip mode ενεργοποιημένο, η Ford εκτιμά ότι το Mustang V8 5.0L θα επιταχύνει πιο γρήγορα από πότε, καλύπτοντας τα 0-100 σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα.
Πηγή:: Λ. Παπαλάμπρος zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...