Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τέλος στην εξέλιξη κινητήρων diesel βάζει η Toyota

Τέλος στην εξέλιξη κινητήρων diesel βάζει η Toyota
To C-HR καλείται να αντιμετωπίσει τις πετρελαιοκίνητες προτάσεις του ανταγωνισμού με την υβριδική τεχνολογία. Πρόσφατα μάλιστα η Toyota παρουσίασε μια πρωτότυπη-υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία υπόσχεται υψηλότερη ισχύ 
 
Χωρίς πετρελαιοκίνητες εκδόσεις θα διατηρηθεί η γκάμα του Toyota C-HR στο μέλλον, με τους Ιάπωνες να «γυρνούν» την πλάτη οριστικά στη συγκεκριμένη τεχνολογία.
Η είδηση προέκυψε από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Toyota, Didier Leroy, o οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως η ιαπωνική φίρμα δεν πρόκειται να λανσάρει άλλη πετρελαιοκίνητο πρόταση στο μέλλον.

"Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Toyota δεν θα πρέπει να λανσάρει άλλη πετρελαιοκίνητη πρόταση", δήλωσε ο Didier Leroy, ο οποίος είναι ο πρώτος μη Ιάπωνας αντιπρόεδρος της Toyota, ξεκαθαρίζοντας ότι παρά τις αντιδράσεις των Eυρωπαίων αντιπροσώπων της ιαπωνικής φίρμας, το C-HR δεν πρόκειται να αποκτήσει στο μέλλον πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Αυτή τη στιγμή η Toyota διατηρεί στην παραγωγή τoν κινητήρα diesel των 1,4 λίτρων, ενώ προμηθεύεται από την BMW μεγαλύτερου κυβισμού πετρελαιοκίνητα σύνολα.

auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...