Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Οι τιμές του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα


Οι τιμές του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το λανσάρισμα του καινούργιου Jimny στη χώρα μας. Όπως ανακοίνωσε η Suzuki, το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις επίσημες εκθέσεις τον Σεπτέμβριο.


Βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να κάνουν από τώρα την παραγγελία τους, με τις τιμές να ξεκινούν από 16.270 ευρώ. Η νέα γενιά του εμβληματικού ιαπωνικού μοντέλου προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις (GL και GLX). Κάτω από το καπό βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρου απόδοσης 102 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 130 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ.


Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο και φυσικά, με σύστημα σύστημα τετρακίνησης. Η Suzuki έχει εξοπλίσει το Jimny με το Allgrip Pro AWD, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των λειτουργιών 2H (2WD-high gear), 4H (4WD-high gear) και 4L (4WD-low gear).


Η βασική έκδοση GL περιλαμβάνει έξι αερόσακους, φιμέ τζάμια, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα ελέγχου κατάβασης «hill descent control», υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα «hill holder», σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, cruise control, αυτόματα φώτα, air condition, θερμαινόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB και  Bluetooth. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η τιμή του αυτοκινήτου με το μηχανικό κιβώτιο ορίστηκε στα 16.270€, ενώ με το αυτόματο στα 18.670€.


Η έκδοση GLX, διαθέτει επιπλέον, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, προβολείς LED, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης. Οι τιμές ορίστηκαν στα 18.670 και 20.170€, αντίστοιχα.
Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Jimny

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...