Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Τι θα συμβεί αν ενεργοποιήσεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο με 190 χλμ/ώρα - βίντεο


Τι θα συμβεί αν ενεργοποιήσεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο με 190 χλμ/ώρα
Το παραδοσιακό χειρόφρενο τείνει να αποτελέσει είδος προς εξαφάνιση καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες το αντικαθιστούν με το ηλεκτρικό, προς απογοήτευση όλων εκείνων που ήθελαν να κάνουν την... ταρζανιά τους.
Ο Κρις Χάρις, ένας εκ των παρουσιαστών της δημοφιλούς εκπομπής «Top Gear» ήθελε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι πως αντιδρά ένα αυτοκίνητο που κινείται με κοντά 195 χλμ/ώρα όταν ενεργοποιηθεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Προς απογοήτευση του παρουσιαστή το όχημα, ένα Volkswagen Golf R, ακινητοποιήθηκε πλήρως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς μπλοκαρίσματα τροχών και καπνούς από καμμένα λάστιχα.
Η επόμενη δοκιμασία ήταν ακόμα πιο απογοητευτική για τον Χάρις καθώς επιχείρησε αυτή τη φορά να στρίψει χρησιμοποιώντας το ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Η αντίδραση του οχήματος δεν ήταν αυτή που περίμενε ή που είχε συνηθίσει από τα αυτοκίνητα με το παραδοσιακό χειρόφρενο. Για να ακριβολογούμε, δεν είχε καμία απολύτως σχέση...
Δείτε τις δοκιμασίες στο βίντεο που ακολουθεί...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ESP ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...