Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Nissan: Βροχή παραγγελιών για το νέο Leaf





Η Nissan εξεπλάγη ευχάριστα από το ενδιαφέρον των πελατών για το νέο ηλεκτρικό Leaf, καθώς περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι στην Ευρώπη το έχουν ήδη παραγγείλει.
Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για τη δεύτερη γενιά του Leaf, με την Nissan να αναφέρει ότι η ζήτηση για το μοντέλο είναι αρκετά ισχυρή στις ευρωπαϊκές αγορές.
"Είμαστε ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον των πελατών μας για το νέο Leaf, καθώς επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα", δήλωσε ο Γκάρεθ Ντάνσμορ, Διευθυντής Ηλεκτρικών Οχημάτων της Nissan Ευρώπης. "Ωστόσο, το νέο Leaf δεν είναι μόνο ένα ηλεκτρικό όχημα νέας γενιάς, αλλά και η ενσάρκωση του πακέτου έξυπνης κινητικότητας στην Ευρώπη".
Κατά την ίδια χρονική στιγμή το 2010, το πρωτότυπο Leaf είχε μόνο μερικές εκατοντάδες παραγγελίες, καθώς τα ηλεκτρικά ήταν ακόμα μια μη-ώριμη τεχνολογία. Η Nissan περιμένει ότι οι παραγγελίες θα αυξηθούν περαιτέρω, καθώς το νέο Leaf θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες από τον Φεβρουάριο του 2018.
Το νέο Nissan Leaf είναι αμιγώς ηλεκτρικό με ισχύ 150 ίππων από τον ηλεκτρικό του κινητήρα και αυτονομία που φτάνει τα 378 χλμ. χάρη στη μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο μπαταρία της οποίας η χωρητικότητα έχει φτάσει τις 40kWh. Η Nissan έχει προσθέσει χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης, ProPilot, το e-Pedal, ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών και το Intelligent Around View Monitor στο νέο Leaf.
motori.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...