Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Η νέα Σειρά 3 της BMW σε πλήρη αποκάλυψη




Κύριες και κύριοι, αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW, με την κωδική ονομασία G20. Οι πρώτες φωτογραφίες της 7ης γενιάς του premium μεσαίου γερμανικού μοντέλου βγήκαν ήδη στο Διαδίκτυο και μας αποκαλύπτουν την σχεδιαστική εικόνα του αμαξώματος, διάφορων λεπτομερειών, αλλά και του εσωτερικού.

Το πρώτο μας σχόλιο αφορά την καλαίσθητη εικόνα της εξωτερικής σχεδίασης του γερμανικού σεντάν, που δείχνει πιο κόμπακτ και πιο επιθετικό. Αυτό είναι αποτέλεσμα κυρίως της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάσκας, των εμπρός φωτιστικών σωμάτων (που περιλαμβάνουν  τεχνολογία LED ή Laser και του προφυλακτήρα. Νέας σχεδίασης είναι και τα πίσω φώτα, όντας πιο επίπεδα, δείχνοντας τη νέα «3άρα» να δείχνει πιο πλατιά.

5baeda12-2019-bmw-3-series-interior-12-chariatis-530
Κοιτώντας την από το πλάι, είναι εμφανές ότι διαθέτει τώρα μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ οι εκδόσεις M340i και Μ Sport Package θα διαθέτουν διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο, με μεγαλύτερους εμπρός αεραγωγούς, πιο έντονα πλαϊνά μαρσπιέ, διπλές οβάλ (330i M Sport Package) ή τετραγωνισμένες (M340i) απολήξεις, αλλά και διαφορετικής ρύθμισης ανάρτηση. Στο εσωτερικό ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, μία κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ δεν θα λείπουν τα νέα χειριστήρια για τον κλιματισμό και σπορ σχεδίασης καθίσματα. Φυσικά, άνευ κριτικής θα είναι τόσο η ποιότητα, όσο και η συναρμογή των υλικών.
83e5207c-2019-bmw-3-series-m-sport-package-3-chariatis-640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...