Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η Ford Mustang Mach 1 στην Ευρώπη: Με 460 ίππους και μπλοκέ διαφορικό, έτοιμη για αγώνες

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της και ζήστε τη δική σας διαδραστική εμπειρία

Η Ford Mustang Mach 1 στην Ευρώπη: Με 460 ίππους, 6άρι κιβώτιο και μπλοκέ διαφορικό, έτοιμη για αγώνες

Η Ford ανακοίνωσε ότι η περιορισμένης παραγωγής Mustang Mach 1 θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στο Goodwood SpeedWeek που έλαβε χώρα στο West Sussex της Μ. Βρετανίας μπροστά σε ένα παγκόσμιο εικονικό κοινό, η Mustang Mach 1 είναι η πιο οδηγοκεντρική έκδοση παραγωγής του μοντέλου που διατίθεται στο Ευρωπαϊκό κοινό.

Για να γιορτάσει την πρεμιέρα του εντυπωσιακού μοντέλου, η Ford δημιούργησε μια διαδραστική εμπειρία μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σύντομο βίντεο χρησιμοποιώντας την σχετική διαδικτυακή εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της Mach 1 και τις γωνίες της κάμερας που οι ίδιοι επιθυμούν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό, σύντομο βίντεο το οποίο μπορούν να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης στους χρήστες μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, επιτρέποντάς τους να «τοποθετήσουν» μία ψηφιακή Mustang Mach 1 σε πραγματικό περιβάλλον.

Κινητήρας 5λιτρος, V8

Η Mustang Mach 1 φιλοξενεί μια έκδοση του 5λιτρου, αλουμινένιου V8 βενζινοκινητήρα της μάρκας με απόδοση 460 ίππων που έχει τροποποιηθεί προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση τόσο για χρήση στην πίστα, όσο και στο δρόμο.

Με φιλτροχωάνη ανοιχτού τύπου (Open Air Induction System), πολλαπλή εξαγωγής και πεταλούδα 87 χλστ από την Mustang Shelby GT350 που διατίθεται από την Ford στη Β. Αμερική, αυξάνεται η ελεύθερη ροή αέρα στον κινητήρα. Η βελτιωμένη αναπνοή του V8 λειτουργεί σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο λογισμικό διαχείρισης του κινητήρα και έναν συνδυασμό έμμεσου και άμεσου ψεκασμού χαμηλής και υψηλής πίεσης του καυσίμου αντίστοιχα για καλύτερη ευστροφία – η κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου ξεκινά στις 7.500 σ.α.λ. Η μέγιστη ισχύς αποδίδεται στις 7.500 σ.α.λ και η μέγιστη ροπή των 529 Nm στις 4.600 σ.α.λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ NEWSBEAST AUTO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...