Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η ολοκαίνουργια Mustang είναι ένας φόρος τιμής στο θρυλικό Bullitt (1968)






Η ολοκαίνουργια Mustang είναι ένας φόρος τιμής στο θρυλικό Bullitt - AUTO

Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που έχουν κάνει θραύση ανά τις δεκαετίες -τόσο στην Αμερική όσο και την Ευρώπη. Απλά λίγα από αυτά μπορείς να τα πεις και θρυλικά. Μια λέξη όμως που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Mustang.
 Η πιο γρήγορη κι αγριεμένη Mustang όλων των εποχών
Η Ford είχε την χαρά και την τιμή να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο συνώνυμο της αγάπης των Αμερικανών για τα muscle cars. Ένα τέρας πάνω σε τέσσερις τροχούς που το σινεμά θα έκανε αθάνατο μέσα από το “Bullitt” (1968).
Να πέσει η σκηνή της καταδίωξης
Κι όταν o Steve McQueen έχει συνδέσει το όνομά του μαζί σου, όπως και να το κάνουμε, κερδίζεις πόντους. Πάρα πολλούς πόντους στο Hall of Fame των αυτοκινήτων.

Ένας φόρος τιμής στο θρυλικό μοντέλο





Φέτος που κλείνουν 50 χρόνια από την ταινία, η Ford αποφάσισε να να αποτίσει έναν διπλό φόρο τιμής στο North American International Auto Show.
Έτσι έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το αυθεντικό αυτοκίνητο που καβαλούσε ο Steve McQueen, σηκώνοντας τον ενθουσιασμό των petrolheads στα ύψη.
Όμως δε σταμάτησε μονάχα εκεί. Πήγε ένα μεγάλο βήμα πιο πέρα, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια Mustang Bullitt. Μια απόλυτα εκσυχρονισμένη ρέπλικα δηλαδή του θρυλικού αυτοκινήτου, φτιαγμένο κατ' εικόνα αλλά όχι καθ 'ομοίωσιν του μοντέλου του 1968.

Αυτή εδώ η Bullitt, κατασκευασμένη για την 50η επέτειο βγάζει 475 άλογα από τον πεντάλιτρο V8 κινητήρα της ενώ φτάνει τα 262 χλμ/την ώρα.

Σχετική εικόνα

Όχι άσχημα, έτσι; Και τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα από πλευράς marketing στη διαφήμιση που συνοδεύει την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου Bullitt το 2019.
Εδώ όπου βλέπουμε την Molly (την εγγονή του McQueen) να αναπαριστά τη θρυλική σκηνή του κυνηγητού με ένα μικρό αλλά πανέξυπνο twist.

Ωραία δουλειά, τελικά, αυτή η αναβίωση -από όποια άποψη κι αν την δεις.
ΠΗΓΗ: AskMen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F1: Νίκη Hamilton στην Imola, πρωταθλήτρια η Mercedes

Το Grand Prix της Formula 1 που ολο...